pexels-photo-458766.jpeg
girl4.jpeg

makeup

Jesenji trendy makeup

photo-1517426070668-1ad979390f23.jpg
pexels-photo-1249632.jpeg
bryan-apen-661332-unsplash.jpg

Bubice istražuju

Jesenji trendy makeup hit ove jeseni

Kada govorimo o jesenjim bojama, uvek su tu nijanse braon one koje su asocijacija na jesen… Hajde da malo pogledamo iz drugog ugla. HIT OVE JESENI JE ZLATNA SENKA! Zlatna senka se savršeno uklapa kada želite da naglasite oči (pogotovo ako imate plave oči). Vrlo lepo ide I uz zemljane tonove, crvenkaste karmine …iskazuje Vašu senzualnost I eleganciju.
Maskara u boji vrlo se lepo uklapa uz zemljane nijanse, a najbolji savet koji nam daju svi makeup profesionalci je da maskara bude uvek u boji naših očiju, jer će tada efekat koji želimo da postignemo biti mnogo bolji.
maskara u boji
Smokey eye ovaj makeup stil čini se, nikada neće izaći iz mode. Da li govorimo o jeseni, proleću, letu ili zimi…nekako sam sigurna da smokey eye svoje mesto svuda nađe. Ove jeseni u trendu su kombinacija braon boje sa crvenom i žutom nijansom. Ova kombinacija boja dobra je za dnevnu varijantu, već za večerenje izlaske ide standard sivo-crna kombinacija sa kojom nema greške.
smokey eye
Ajlajner , PUNO ajlajnera. Ove jeseni, ako želite da podvučete crtu i svima pokažete svoje lepe oči, definitivni je ajlajner pravo rešenje za vas. Uokvirena ivica oka, ili oštre izvučene crte…samo su neki od načina na koji se možemo igrati sa ajlajnerom. Svim fanovima poručujemo, ZGRABITE SVOJ AJLAJNER NA VREME, DOK IMA !
CRVENI KARMIN Kako bez crvenog karmina, pitam ja vas? Kakav bi to make up trend bio ukoliko ne biso spomenuli crveni karmin?! … Ove sezone jesenji make up trend kaže da zemljanim tonovima možemo dodati jarko crvenu notu karmina, ali takođe ukoliko biramo i MAT varijante , možemo ih dodatno nagalsiti sjajem za usne.
crveni