Planine srbije

Planovi za odmor

4S TRAVEL - PLANINE SRBIJE

Sam centar naših najpoznatijih planina, nudi razonode i atrakcije koje nude i gradski centri I trgovi,, uredjena šetališta , ništa ne nedostaje a opet ste na čistom vazduhu i okruženi mirom, degustirate tradicionalna jela i pića koja su karakteristična za taj kraj. nedaleko je i netaknuta priroda , poznati prirodno turistički lokaliteti , gde je gradnja zabranjena, složićete se sa nama da ima za svakoga po nešto .
Baš zbog takvih raznovrsnih sadržaja i beleže najveću posećenost domaćih i stranih turista godinama unazad , kako u zimskim , tako i u letnjim mesecima . Mada ne možemo da ne primetimo da planine u neposrednoj njihovoj blizini Zlatar, Tara, Goč …takodje beleže porast turista posednjih godina . Oni neguju i privlače turiste isključivo prirodnim bogatstvima , netaknutim predelima i čarolijom koju samo priroda moze da podari, a čovek koji želi mir , tišinu i beg od gradske vreve, smatraće idealnim ova planinska područja , za duži odmor ili za vikend putovanje , da bi povratio snagu i odmorio za užurbani život u gradu i terete koji on nosi sa sobom.
Manje urban sadržaj koji , potpuno drugačiji od gradskog života , razvijeno, voćarstvo, stočarstvo, seoski mir i planinski odmor , sve je češće i sve više odabir i mlađe populacije, iako je godinama unazad beležio rast isključivo kod polupacije srednjeg i zrelog doba . Posledice gradskog života sve više uzimaju maha i kog mlađeg stanovništva , pa samim tim idealan odmor i opuštanje i oni, traže bas na ovakvim planimama manje urbanim I modernim …. Ove planine kao i Stara planina na drugom kraju Srbije , svakako pretenduju da svojim potencijalom dostignu ako ne i prestignu naše najpoznatije planine Zlatibor i Kopaonik. Naredne godine pokazaće ko je i koliki lider u zimskom i drugim oblicima turizma, ali jedno je sugurno, nijedna od navedenih planina neće ostati pusta i neposećena jer svaka ima svoj adut i čaroliju koja osvaja i privlaci mnoge ….
1z
Svaka od pomenutih planina kao i mnoge nepomenute zaslužuju da im se pristupi individualno i da se posebno predstave čari svake od njih , zato ćemo se mi u narednim tekstovima posvetiti svakoj od njih sa posebnom pažnjom , istražiti i predstaviti prirodne lepote i znamenitosti svake , samim tim pomoći Vama koji ste jos neodlučni gde biste i kako proveli svoje slobodno vreme da se odlučite koja od njih ispunjava Vaša očekivanja I kojim redom želite ,ukoliko već niste ,da ih posećujete i istažujete …. Pratite nas i krenimo u avanturu zajedno.

Planine Srbije

4s travel preporučuje